Beveiligingssoftware

Software voor de KMO

Norton by Symantec viert binnenkort zijn verjaardag! En er is reden voor een feestje, want Norton is een van ‘s werelds meest gebruikte antivirusprogramma’s. Waarom? Allereerst wordt het systeem 24/7 ge-update. En dit 365 dagen per jaar, jaar in jaar uit. Norton garandeert hiermee de grootst mogelijke veiligheid. Daarnaast werkt het bedrijf Symantec samen met alle grote spelers op de markt van pc’s, laptops, tablets en smartphones. De kans is dus groot dat op uw apparaat Norton by Symantec al voor-geïnstalleerd staat. Maakt u al gebruik van Norton, misschien van een ander Antivirus programma? Of wellicht is uw telefoon, tablet of pc helemaal niet beveiligd? In alle gevallen, reden om door te lezen!We doen allemaal steeds meer online. Denk aan bankieren, contacten onderhouden via sociale media, foto’s en documenten ‘in the cloud’ bewaren. Ook zijn we steeds vaker en langer op internet. Om alles wat u doet veilig te kunnen blijven doen, is een goed antivirusprogramma onmisbaar! En de beste keuze die u nu kunt maken is Norton.

Wat doet Norton voor u? Het checkt of bestanden op uw apparaat veilig zijn. Het controleert of sites en media die u bezoekt schadelijk zijn. U wordt gewaarschuwd tegen niet-betrouwbare links, sites, documenten en content. U bent beschermd tegen phishingsites zodat uw gegevens privé blijven! Dit is slechts een kleine greep uit het totale pakket aan maatregelen dat u in huis haalt als u voor Norton kiest.

Norton is er voor al uw apparaten en zorgt ook voor een continue synchronisatie daartussen. Zodat uw gegevens, wachtwoorden, documenten en foto’s altijd en overal veilig zijn. En dat uw apparaten ‘gewoon’ blijven functioneren zoals ze nu doen. En het grote voordeel is dat u Norton maar één keer hoeft te installeren. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen, wordt uw antivirussoftware bijgewerkt zodra er een update is.